Trukki on jokaisena arkipäivänä mukana työtapaturmassa

Autamme pienentämään trukki- ja varastoturvallisuuden riskejä. Ratkaisujemme avulla trukit työskentelevät turvallisemmin ja tehokkaammin sekä jalankulkijat voivat paremmin havaita lähestyvät työkoneet.

Trukki- ja varastoturvallisuusratkaisut palveluna

Jalankulkijat tunnistava tekoälyjärjestelmä

Trukkiturvan tekoälyyn perustuva älykamerajärjestelmä varoittaa kuljettajalle trukin ympärillä vaara-alueella olevista jalankulkijoista äänimerkillä ja/tai huomiovalolla.

Piikki- ja kelkkakamerajärjestelmät

Trukin kuljettajan on monessa tilanteessa mahdotonta nähdä piikkien sijaintia. Puutteellinen näkyvyys aiheuttaa onnettomuuksia, tuotehävikkiä sekä vaurioita mm. hyllyrakenteisiin.

Bluespot - ja Redline - huomiovalot

Huomiovalo trukin taakse- ja eteen parantaa trukin havaittavuutta merkittävästi. Jalankulkija tai toisen trukin kuljettaja voi helposti havaita

Varastoturvallisuustuotteet

Trukkiturvan varastoturvallisuustuotteista löytyvät esimerkiksi myös katvepeilit risteysalueille, trukkien törmäyssuojat, trukkien turvavyöjärjestelmät sekä lisävalot.

Toimitamme varastoturvallisuustuotteet myös tarvittaessa avaimet käteen -asennuksena.

Triomobil

Trukkiturva toimii globaalin Triomobilin valtuutettuna jälleenmyyjänä ja maahantuojana Suomessa.

Triomobilin teköälypohjaiset ratkaisut mahdollistavat mm. trukkien ja jalankulkijoiden älykkään tunnistamisen sekä turvallisuuden mittaamisen ja raportoinnin.

Asennus ja huolto

Asennus- ja huoltopalvelumme palvelee paikanpäällä asiakkaiden luona myös työmailla. Asennus- ja huoltopalvelumme lähtökohta on, että kamerajärjestelmien huolto- ja asennustyöt tehdään ajoneuvon ollessa muutoinkin paikoillaan. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisää turvallisuutta. Vähemmän vahinkoja.

Tarjouspyyntölomake

Pyydä meidät käymään! Voit jättää yhteydenottopyynnön oheisen lomakkeen kautta. Tarjouspyyntöön saat vastauksen saman työpäivän aikana.

Jäikö vielä kysymyksiä?

Etkö löydä etsimääsi vastausta? Keskustele ystävällisen tiimimme kanssa.